تخریب نقاشی نیکو ویلیامز + عکس بیاتی‌نیا، اولین دستیار ایرانی ساپینتو زمین شماره ۲ تختی به بهره‌برداری رسید | خوش‌وقتی به وقت تختی تاج: حضور پرشور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار، بیانگر حقانیت راه شهداست دنیامالی: نباید یک دلقک را جدی گرفت جدایی برانکو از تیم ملی چین پایان بازیکن‌سالاری در تیم ملی والیبال | اوج همبستگی و درخشش در میدان جهانی برانکو: ایران یکی از امن‌ترین کشورهای دنیا است تاریخ و ساعت بازی ایران و آلمان در لیگ ملت‌های والیبال | ژرمن‌ها قربانی بعدی پیاتزا؟ پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل‌محمدی یاسین سلمانی را نمی‌خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت چراغ سبز کمیته استیناف برای بخشش ساپینتو توافق استقلال و ساپینتو برای تمدید قرارداد چهار بازیکن چشمی: امیدوارم حال مردم خوب باشد پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟
سرخط خبرها

معمای مهاجم خارجی جدید پرسپولیس| گل محمدی سورپرایز شد یا بازی خورد؟!

  • کد خبر: ۱۸۳۹۷۴
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۵
  • ۱
معمای مهاجم خارجی جدید پرسپولیس| گل محمدی سورپرایز شد یا بازی خورد؟!
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، پرسپولیس در لحظه آخر نقل و انتقالات یک مهاجم سوئدی به خدمت گرفت. نکته جالب توجه اینجاست که نبیل باهویی در حالی سرخپوش شد که اصلا در لیست نفراتی نبود که یحیی گل محمدی خواستار جذب آن‌ها شد. در واقع باشگاه پرسپولیس با همه بازیکنانی که یحیی لیست داده بود به هر دلیل به توافق نرسید، اما در فاصله چند ساعت نبیل باهویی را جذب کرد!

در این ارتباط با خبر شدیم که درویش صبح امروز نام باهویی را به یحیی اعلام می‌کند و موافقت او را برای جذب این مهاجم می‌گیرد در حالی که با ایجنت او قبلا برای این انتقال به توافق رسیده بود.

به نظر می‌آید درویش به خاطر بی اعتمادی اش به یحیی و ایجنت‌های اطراف او این بار تصمیم گرفت که خودش برای جذب مهاجم خارجی اقدام کرده و با ایجنت مورد اعتمادش این انتقال را نهایی کند.
انتقالی که چندان مورد رضایت یحیی نبوده و باید دید واکنش او به این انتقال در رسانه‌ها به چه شکل خواهد بود.

در همین خصوص مربی پرسپولیس مدعی شده که مهاجم جدید تیمش را رد کرده بود.

 نبیل باهویی بازیکن سوئدی جدید پرسپولیس قبلا مورد تایید یکی از اعضای کادرفنی این تیم قرار نگرفته بود.
ماجرا از این قرار است که یکی از دستیاران ایرانی پرسپولیس امروز بعد از اینکه شنیده قرار است باهویی تا چند ساعت دیگه سرخپوش شود به یحیی گل محمدی اعلام می‌کند قبلا یک ایجنت نام این بازیکن را به او معرفی می‌کند، اما بعد از بررسی‌هایی که داشته متوجه شده به کار پرسپولیس نمی‌آید.
این مسئله نشان می‌دهد باهویی که در واقع خرید درویش برای پرسپولیس روز‌های سختی را در این تیم خواهد داشت.
ناگفته نماند که باهویی فصل گذشته در لیگ ستارگان قطر ۹ بازی انجام داده، اما موفق به زدن گل نشده است!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
احمدبهزادی
Netherlands (Kingdom of the)
۲۲:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۴
0
0
بیگ قطریا هرکشورعربی هیچ دلیل موجهی برای تاییدیا ردیکبازیکن نیست لیگاین شیخ نشینها بصورت فوتبالی جلو نمی روندفقط با زورپول وتهدیدکارشان را انجام میدهندوکل فوتبالشان با رانت با اف ای سی وپول پیش میرود.گل محمدی اگرلجبازیش گل نکندوازاین بازیکن بدرستی درترکیب استفاده کندوهافبکها وهمبلزیانش اورا تغذیه نمایندوبا نهایت همکاری را درزمین داشته باشنداودرپرسپولیس موفق خواهدشد ونتایج خیره کننده ای رقم خواهدزد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->